NIEUWPOORT

"Vele belegeringen kregen Nieuwpoort niet klein. Charmanter dan ooit verrees het uit zijn as. Bovenal is het een veilige thuishaven voor zijn vissers, voor duizenden watersporters en voor al zijn gasten..."

©Nieuwpoort-digitaal ©Nieuwpoort-digitaal

Nieuwpoort is één van de snelstgroeiende badplaatsen aan de Belgische kust en wil het de toerist zo aangenaam mogelijk maken. Het biedt een 'zee' aan mogelijkheden. Voor iedereen wat wils. Zon, zee en strand zijn de 3 belangrijkste factoren om je vakantie te doen slagen, maar Nieuwpoort slaagt er in je zó veel méér te bieden!
In het commerciële centrum kan je naar hartelust shoppen. Je boodschappen doe je te voet: bakkers, slagers, traiteurs, restaurants, boetieks, warenhuizen, interieur- en decoratiewinkels ... Je vindt er alles in een straal van enkele meters.

Wie houdt van stilte en rust, kan genieten van het brede strand en de autovrije- onlangs vernieuwde- wandeldijk met aangename terrassen.

De wijdse zee, de vaargeul en het Spaarbekken bieden het ideale decor voor vrijwel alle vormen van watersport: pootje baden en zwemmen, bootje varen en zeilen, vissen en hengelen, wavekarten en surfen. Gezellig wandelen langs de vaargeul of fietsen langs de Westkust.

Verder kan je cultuur opdoen in het Delvauxmuseum, de Duinenabdij, bakkerijmuseum in Veurne en bezoek de steden Ieper, Diksmuide en Veurne eens tijdens je vakantie.
 

 Zowel in de zomer als 's winters is het aangenaam verblijven in Nieuwpoort!

  • panoramisch uitzicht op de kleurrijke zielboten, snelle jachten, pittoreske vissersboten en acrobatische windsurfers
  • ruime winkelmogelijkheden op een boogscheut van appartement Seahorse
  • gemakkelijk te bereiken vanuit gans België door de rechtstreekse verbinding vanaf Jabbeke
  • Nieuwpoort, Europese jachthaven, badplaats van de toekomst ...

Meer informatie over Cultuur, Sport, nabijgelegen steden, uitstappen, zie onze rubriek "LINKS".
Op het appartement vind je ook een uitgebreide map met informatie over tal van activiteiten en nuttige info zoals kaarten/tram/politie/dokters/restaurants.


appartement Seahorse | info@appartementseahorse.be | Albert I Laan 260/0501 8620 Nieuwpoort